Home

Welkom in Café-Restaurant Blooker. Kom genieten van een heerlijke lunch, borrel of diner op een unieke en goed bereikbare locatie. Of kom lekker bij ons ontbijten! Wij zijn doordeweeks elke dag open. Wilt u Blooker afhuren voor uw receptie, feest of evenement? Dat kan ook. Bijvoorbeeld in het weekend. We nemen uw wensen graag met u door.

Manhattan aan de Amstel

Blooker behoort tot de beste lunchcafé’s van Amsterdam. In een eigentijdse, informele en internationale setting verzorgen wij diverse maaltijden, snacks, hapjes en after work drinks. Wilt u alles liever meenemen? Dat regelen we voor u.

Bereikbaar

U vindt Blooker in het karakteristieke huisje op het Amstelplein. Tussen de Rembrandt Toren, Mondriaan toren en de andere kantoortorens van het Amstel Business Park, vlakbij het Amstelstation, de Omval, de Amstel en de Weespertrekvaart.

Geschiedenis

Wij hebben het authentieke portiershuisje van de Blooker Cacaofabriek opnieuw opgebouwd. Het uit 1886 stammende pand is exact gekopieerd naar oude foto’s en een kwart gedraaid. In 1964 verhuisde de Blooker cacaofabriek na de fusie met Bensdorp naar Bussum. Het huidige café-restaurant opende op 6 februari 2003 haar deuren.