Uw feest bij Blooker?

Blooker afhuren voor uw verjaardag, bruiloft of promotiefeest? Dat kan! Op zaterdag & zondag kan Blooker exclusief voor u en uw gasten zijn. Mail uw wensen naar info@blooker.nl, samen met u maken wij een fantastisch feest op maat.

Perfecte locatie

Blooker is veelzijdig en praktisch. De indeling en de faciliteiten gecombineerd met de goede bereikbaarheid maken Blooker tot een perfecte locatie voor elk feest.

Op nog geen 200 meter van het Amstelstation is Blooker uitstekend te bereiken met het openbaar vervoer. In de buurt zijn ook parkeerplaatsen beschikbaar (betaald). Komt u per boot? Aanleggen kan op 1 minuut loopafstand.

Boven en Benedenverdieping

Wij beschikken over een ruime bovenverdieping met een zitcapaciteit tot 65 personen en zelfs tot honderd gasten voor een borrel of receptie. Op de begane grond kunt u rustig borrelen of juist dansen!

Zomerterras

In de zomermaanden is ons uitgebreide terras uiteraard beschikbaar voor lunch/borrel/diner.

Alleen in de weekenden exclusief af te huren

Omdat wij op zaterdag en zondag gesloten zijn, kan Blooker juist dan de perfecte locatie zijn voor uw evenement. Waar in Amsterdam treft u zo’n ruime locatie voor uw privé aangelegenheid? En dat voor slechts € 75,- p/u (benedenverdieping) of € 100,- p/u (beneden- én bovenverdieping)! 

Bel ons

Hoe u uw feest ook wilt aankleden en versieren, met een DJ-set of presentatiepodium, alles is bespreekbaar. Neem vrijblijvend contact op om uw wensen met ons te bespreken.